Personlig Træning

Træning er hvad en turbo er for en motor. Kun en motor som er klar til det kan tåle at få en turbo på. Det samme gælder træning. Hvis du ikke har styr på din kost og livsstil vil det være begrænset hvad du får ud af personlig træning. Du får det bedste resultat af et forløb hvis du kombinerer andre af Powerhealth ydelser med personlig træning eller træningsprogrammer. Den dyreste men også den bedste løsning for dit udbytte er at du kommer in person og får 1 time af Nicolais medicin af gangen. En billigere men en rigtig god løsning kan også være at du kommer og får dine træningsprogrammer skrevet, gennemgået og så går du selv hjem og gennemfører programmerne over 4 til 6 uger.

Hvad enten du aldrig har trænet før, allerede er gode venner med squats, dødløft og curls, eller dyrker sport på eliteplan, så vil Nicolai løfte din viden og din krop til nye højder. Utallige kurser i udlandet med verdens bedste trænere, mange års erfaring som fysisk træner i militæret kombineret med timevis af træning på på gulvet med klienter og selvfølgelig på egen krop har gjort Nicolai til en rigtig dygtig coach. Han kan lave dine træningsprogrammer så du stadig oplever progressive resultater med din træning efter dine mål er nået. 

 

 Transformationspakke 2  

Personlig træning -12 uger

- Intro konsultation

- Fedtmåling 

- Kostplan

- 4 opfølgende konsultationer

- 1 træning om ugen i 12 uger

 

10.000,00 Kr.

 

 Transformationspakke 3  

Personlig træning -12 uger

- Intro konsultation

- Fedtmåling 

- Kostplan

- 4 opfølgende konsultationer

- 2 træninger om ugen i 12 uger

16.000,00 Kr.

 

 Transformationspakke 1  

Programlægning -12 uger

- Intro konsultation

- Fedtmåling 

- Kostplan

- 4 opfølgende konsultationer

- 3 x 4 ugers træningsplaner

 

 

7.000 Kr. 

Praktisk om forløbet


- Træningen foregår i træningsfaciliteter i Roskilde eller udendørs hvis det ønskes

- Har du besluttet hvilken pakke du ønsker at købe, udfylder du kontaktformularen og du vil blive kontaktet af Powerhealth. Dato og tidspunkt aftales herefter. Vi gør opmærksom på, at der kan være en del ventetid, så book i god tid. 

- Du har altid muligheden for at stille dine spørgsmål online undervejs i et forløb, således har du Nicolai med som din coach 24/7

- Ønsker du at forlænge din transformationsperiode aftaler vi dette undervejs. Vi forlænger kun hvis begge parter er tilfredse. På den måde arbejder vi mest optimalt mod dit mål.

Udfyld denne kontaktformular for at starte dit forløb med Powerhealth