Kost & Livstilsforløb

Kostvejledning er for dig, som ønsker et professionelt og personligt tilrettelagt kost og ernæringsplan, som matcher præcis dig, din kropstype, dine mål og din hverdag uanset om du har en særlig sygdom, er topatlet eller noget tredje. Udover en kost- og ernæringsplan får du en plan med guidelines til din restitution og livsstil. Nicolai's coaching undervejs i forløbet giver dig værktøjerne til at fuldføre dit projekt. Gennem erfaringen med hundredvis af Powerhealths klienter og Nicolai's viden har vi samlet principper der virker.

Din krop er dog styrende i sidste ende for hvilken tilgang vi bruger. 

Til din første konsultation vil du få foretaget en grundig fedtmåling ud fra Metabolic Analytics' (bioprint) 14-punkts fedtmåling. Derudover vil du gennem en neurotransmitterprofil få defineret din personlighedstype og, hvis du ønsker det, få taget et 'før' billede.  

Derefter skriver Nicolai din personlige plan, som vil rykke dig fysisk og mentalt. Vores opfølgninger undervejs sikrer at vi når hele vejen i mål. 

Mærk og se effekten af hvad den rette coaching kan gøre for dig 

Spis varierende og nærende mad som matcher dine præferencer

Bliv klog din krop og hvordan du tager dig bedst muligt af den

Praktisk om forløbet


- Konsultationer foregår online eller fysisk i Roskilde 

- Du har altid muligheden for at stille dine spørgsmål online undervejs i et forløb, således har du Nicolai med som din coach 24/7

- Ønsker du at forlænge din transformationsperioden falder prisen for den næste periode da du ikke betaler for opstarten. Du betaler således kun pr. konsultation.

Kontakt Powerhealth for at starte dit forløb

 

POWERHEALTH

Transformation 

 

Kostvejledning -12 uger

Intro konsultation

 

14 punkts fedtmåling 

 

Skræddersyet kostplan

 

4 opfølgende konsultationer

 

Mulighed for forlængelse

(750,-  pr. konsultation)

PRIS 4.000,00 kr.